Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών – Η ημερομηνία γέννησης

Πιστοί ή άπιστοι; Είναι θέμα πεπρωμένου!
Δεκέμβριος 30, 2016
Κάρμα και Αριθμολογία
Δεκέμβριος 30, 2016

Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών – Η ημερομηνία γέννησης

 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟ – ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΑΡΩ

Η τέχνη ή επιστήμη της αριθμολογίας, βασίζεται σε υπολογισμούς που μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε μια προσωπικότητα ή μια πορεία ζωής. Ξέρουμε ότι η μουσική της ταυτότητας μας περιλαμβάνει αυτό που είμαστε.

Αυτή τη μουσική μπορούμε να την αλλάξουμε, αλλάζοντας όνομα. Αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε είναι η ημερομηνία γέννησης μας.

Η εσωτερική αριθμολογία, χτίζει από αυτό το δεδομένο το πλάνο ζωής με τα χρέη τα συγκεκριμένα, προσπαθώντας να μας δείξει ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε, ώστε να είμαστε σε αρμονία με τον καρμικό μας κύκλο, ποια θα είναι τα «δυνατά» σημεία ή ποιες δυσκολίες θα συναντήσουμε.

Όλα αυτά περιέχονται στην ημέρα τη γενέθλια ή την ημερομηνία γέννησης. Προσοχή, όταν λέμε «ημέρα», δεν εννοούμε την Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη κλπ. Αλλά την 1η,10η, 20η, 30η κάποιου μήνα.

Η ημέρα λοιπόν αυτή μας δίνει συμβουλές (γνώμες που δίνονται ή ζητούνται για ότι πρέπει να γίνει) και μερικές προβλέψεις (πράξεις να βλέπουμε εκ των προτέρων τι μπορεί να συμβεί) σε μια μεγάλη περίοδο της ζωής μας.

Φυσικά το άτομο είναι ελεύθερο να κάνει η χρήση ή όχι αυτών των «συμβουλών». Ο μετεωρολόγος δεν προβλέπει το ναυάγιο ενός πλοίου, ούτε την επιτυχία μιας κρουαζιέρας, απλά πληροφορεί για τη θύελλα ή για τον καλό καιρό. Ο ναυτικός είναι ελεύθερος να εκμεταλλευτεί ή όχι τον καλό καιρό, να ριχτεί στη θύελλα, να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του. Η εμπειρία που θα αποκτήσει σύμφωνα με την επιλογή του, είναι δική του υπόθεση μόνον, είναι τιμωρία ή ανταμοιβή, επιτυχία ή αποτυχία, αλλά η ελπίδα και η τύχη να κερδίσει, να επιτύχει, βρίσκεται στον πλούτο της πληροφορίας.

Έτσι για να διεισδύσουμε στη μελέτη αυτής της ιστορίας πρέπει πρώτα να μάθουμε την σημασία όλων των επιρροών, που πηγάζουν από την ημερομηνία γέννησης (ο μήνας δεν μας ενδιαφέρει).

ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Παλμός 1: Ημέρες Γέννησης : 1 ,10 ,19, 28

Ο παλμός αυτής της ημέρας δίνει στα άτομα μια έντονη ορμητική ενέργεια εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, φιλοδοξία, ενεργητικότητας, εξουσίας, υπερηφάνειας και εγωισμού. Ειδικότερα:

Το 1: είναι εγκεφαλικό, ανεξάρτητο, λογικό, ικανό να μετρά τον εαυτό του, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στην έννοια του «Εγώ».
Το 10: έχει όλες τις αδυναμίες και τις αρετές του «1» στην ανώτερη οκτάβα, του αρέσει να «φαίνεται». Έχει την ικανότητα να χειρίζεται πολλά θέματα ταυτόχρονα. Έχει την δύναμη να ξαναρχίζει από την αρχή τις προσπάθειες του, είναι η ημερομηνία της «Εξύψωσης».
Το 19: καρμική ημερομηνία γέννησης, με όλους τους κινδύνους και τις ελπίδες του. Πρέπει να κατανοήσει πως αυτός που είναι γεννημένος στις 19 έρχεται στη γη με μια υποσυνείδητη ανάμνηση του κακού ηγέτη, του εκμεταλλευτή, του τυραννικού, μια υποσυνείδητη ανάμνηση του εγωιστή και αλαζόνα, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει να ζήσει τις δυο άκρες πλευρές της ημερομηνίας του: εκ νέου τυραννικός, εκμεταλλευτής ή αλαζόνας ή ντροπαλός που θα πνίξει την προσωπικότητα του. Η ζωή θα τον υποχρεώσει να ξαναρχίσει προς μια καινούργια κατεύθυνση, γιατί η ημερομηνία 19 είναι πιο δυναμική για αναγέννηση για το καλύτερο ή το χειρότερο, του πρώτου ή τελευταίου.
Το 28: μια αβανταδόρικη ημερομηνία για θέσεις δύναμης και εξουσίας, κοινωνικής ανόδου και υλικής επιτυχίας. Είναι η ημερομηνία που παρέχει στον γεννημένο υπό την σκέπη της ασφάλεια και δημιουργική αναγέννηση.

Τέλος ο παλμός 1 : 1η, 10, 19, 28 οι ημερομηνίες του, δίνει στους κατόχους του ευνοϊκή ημέρα την Κυριακή ανήκουν στον Ήλιο και το χρώμα τους είναι το πορτοκαλί, έμβλημα τους το ξίφος και ευνοϊκές τους ώρες 10 το πρωί και 7 το απόγευμα.

Παλμός 2: Ημέρες Γέννησης 2, 11, 20, 29

Ο παλμός αυτής της ημέρας επιφέρει ευαισθησία, στοργή, φαντασία, καλλιτεχνικό γούστο, πόθος συνεργασίας, αναζήτηση φιλίας και προκαλεί τον γάμο.

Το 2: άτομα ευσυγκίνητα, ευαίσθητα, νευρικά, άστατα που έχουν ανάγκη του γάμου ή της ένωσης στο πρόσωπο ενός άξιου συντρόφου.
Το 11 (κύρια ημερομηνία): κάνει τα άτομα διαισθητικά, τους δίνει μια ανώτερη εξυπνάδα, μια μεγάλη ευαισθησία. Αποφασιστικά, που μπορούν να ζήσουν στα άκρα κυρίως στον συναισθηματικό τομέα. Απαιτητικά στις φιλίες τους, που ίσως και να περιφρονούν τα άτομα, τα λιγότερα έξυπνα από αυτά. Χωρίζουν εύκολα, έχουν παραξενιές και ιδιοτροπίες αλλά και πρωτοτυπία στις σχέσεις τους.
Το 20: οι υπερβολές του «2». Αίσθηση φιλίας, αίσθηση γάμου και κοινωνικότητας, ευκολία να ζει στα άκρα, απογοητεύει ή πληγώνει εύκολα. Τέλος τα άτομα που γεννώνται αυτή την ημερομηνία έχουν την ιατρική ή τη δικαιοσύνη ως κυρίαρχα επαγγέλματά τους.
Το 29: διαισθητικά εμπνευσμένα αλλά και ονειροπόλα άτομα. Μπορούν να εργάζονται με άλλους συνεργάτες, όμως τις περισσότερες φορές θα τα βρούμε να διευθύνουν δική τους επιχείρηση.

Ο Παλμός 2: 2,11,20 ,29 οι ημερομηνίες του. Δίνει στα άτομα που βρίσκονται υπό τη «σκέπη» του, υπομονή, παρασκήνιο και όχι προσκήνιο. Η ημέρα είναι η Δευτέρα. Ανήκουν στη Σελήνη και κυρίαρχο χρώμα τους είναι το λευκό. Το έμβλημά τους το άγκιστρο και ευνοϊκές τους ώρες 11 το πρωί και 8 το βράδυ.

Παλμός 3: Ημέρες Γέννησης: 3, 12, 21, 30

Ο παλμός αυτής της ημέρας φέρνει στα άτομα που γεννήθηκαν σε αυτές τις ημερομηνίες, την αίσθηση της επικοινωνίας, της ενημέρωσης, τα κάνει αξιαγάπητα, γοητευτικά, σαγηνευτικά, κοινωνικά και ζεστά.

Το 3: Εκφραστικά, που μπορούν να επικοινωνούν καλλιτεχνικά, μα επίσης ανήσυχα και αφηγημένα τα άτομα αυτής της ημερομηνίας ή άτομα που «σκορπίζονται δεξιά και αριστερά».

Το 12: Πολύ έξυπνα και με γόνιμη φαντασία, συντηρητικά πιστά, πάντα μέσα στο νόμο. Δεν είναι πάντα εύκολη ημερομηνία, γιατί κάνει τα άτομά της να έχουν χρέη.

Το 21: Έχουν εξυπνάδα, ευαισθησία, άνεση στην επικοινωνία είναι «δυνατή» ημερομηνία. Είναι ημερομηνία επιτυχίας σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Το 30: Άτομα πιστά, που φοβούνται την απιστία των άλλων, αλλά που την ανταποδίδουν πολλαπλάσια όταν τους γίνει έχουν στενοκεφαλιά και επιμονή.
Τέλος ο Παλμός 3: 3, 12, 21, 30 οι ημερομηνίες του δίνει στους στόχους του ευνοϊκή ημέρα την Τρίτη, ανήκουν στον Άρη και το χρώμα τους είναι το κόκκινο. Έμβλημά τους ο αναμμένος δαυλός και ευνοϊκές ώρες του η 12η μεσημβρινή και η 9η βραδινή.

Παλμός 4: Ημέρες γέννησης 4, 13, 22, 31

Ο Παλμός αυτής της ημέρας φέρνει ισορροπία, σταθερότητα, σιγουριά, αίσθημα προσπάθειας, εργασίας, αλλά επίσης και ισχυρογνωμοσύνης, κόπου και κούρασης, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανυπομονησία και εξέγερση. Τα άτομα μπορεί να είναι πιστά και να συνδέονται με την τάξη, αλλά και τον σχολαστικισμό.

Το 4: Σταθερότητα, δυναμικότητα, εργατικότητα, τάξη, επιμέλεια, πείσμα και ξεροκεφαλιά, είναι μερικά από τα «προσόντα» που απαιτούν τα άτομα που γεννώνται αυτή την ημερομηνία.
Το 13: Καρπική ημερομηνία. Χαρίζει στα άτομα την δυνατότητα να διορθώσουν προηγούμενα καρπικά χρέη, να ξαναξεκινήσουν από το μηδέν. Ζουν με μία υποσυνείδητη ανάμνηση τεμπελιάς, πράγμα που τα επηρεάζει στο να ξεπεράσουν τωρινά τους εργασιακά προβλήματα.
Το 22: Κύρια ημερομηνία, με μεγάλη δύναμη. Αν βιωθεί καλά, κάνει τα άτομα που γεννήθηκαν υπό την «σκέπη» της δημιουργικά ιδιοφυή. Ακόμα τους χαρίζει υψηλό μαγνητισμό, αν όμως βιώσουν άσχημα την ημέρα αυτή, πιθανόν να γνωρίσουν εγωϊσμούς, φυλακίσεις ή ευκαιρίες που θα παραμείνουν ανεκμετάλλευτες. Τέλος, μπορεί να έχουν ζωή σύντομη ή στερημένη αν παραβιάζουν τους κοινωνικούς κανόνες.
Το 31: Αίσθηση της προσπάθειας, ίσως της υπερβολής, αλλά και σπάνια να πέσουν σε λάθη, δίνει αυτή η ημερομηνία. Τα περισσότερα άτομα θα αποκτήσουν κάτι γήινο ή ο λογαριασμός τους στις τράπεζες θα είναι πάντα φουσκωμένος.

Ο Παλμός 4: 4, 13, 22, 31 οι ημερομηνίες του. Δίνει στους υπό την «σκέπη του» ευνοϊκή ημέρα την Τετάρτη, ανήκουν στον Ερμή, χρώμα τους τα κίτρινο και έχουν σαν έμβλημά τους τον κύβο. Ευνοϊκές τους ώρες 1 το μεσημέρι και 10 το βράδυ.

Παλμός 5: Ημέρες γέννησης 5, 14, 23

Ο Παλμός αυτών των ημερομηνιών ωθεί προς τις συνεχείς, επαναλαμβανόμενες αλλαγές κάνει τα άτομα πολύ προσαρμοστικά, περιπετειώδη και περίεργα, ενώ η σαγήνη τους είναι μεγάλη και οι ερωτικές του κατακτήσεις πολλές.

Το 5: Κοινωνικότητα και προσαρμογή, ανοιχτά ζωντανά μυαλά. Αλλά μερικές φορές κάνει τα άτομα άστατα και τυραννικά.

Το 14: Καρμική ημερομηνία. Δημιουργικότητα, περιπέτεια, είσπραξη παλαιών οφειλών ή και πληρωμή τους. Δίνει την αίσθηση ότι οι άλλοι, δεν το καταλαβαίνουν, ενώ ζει με μία υποσυνείδητη ανάμνηση παλαιών ερωτικών καταστάσεων. Τονισμένος ερωτισμός ή σεξουαλικότητα είναι χαρακτηριστικά αυτών των ατόμων, ενώ έχουν μία αξιοπερίεργη αίσθηση αντίληψης των κινδύνων.

Το 23: Ευαισθησία, ικανότητα κατανόησης, θεραπευτικός μαγνητισμός, πρόβλεψη, διαζύγια, περιπέτειες, περιμένουν τα άτομα που γεννήθηκαν σ’ αυτή την ημερομηνία. Είναι η μέρα του μάγου. Μπορεί να φέρει επιτυχία, φήμη, τιμές. Έχουν πάντα τη βοήθεια που χρειάζονται, ενώ δεν φημίζονται ως πετυχημένοι οικογενειάρχες.

Ο Παλμός 5: 5, 14,23 οι ημερομηνίες του. Δίνει στα «παιδιά του» ευνοϊκή ημέρα την Πέμπτη, πλανήτη το Δία, χρώμα το μπλε-ελεκτρίκ και έχει σαν έμβλημα μία σκάλα. Ευνοϊκές ώρες 5 το απόγευμα και 11 το βράδυ.

Παλμός 6: Ημέρες γέννησης 6, 15, 24

Ο παλμός των ημερομηνιών αυτών φέρνει ισορροπία, αρμονία, αίσθηση της οικογενειακής ζωής και του γάμου, ευθύνη και ανάληψη καθήκοντος.

Το 6: Δυνατά συναισθήματα, αίσθηση της διακόσμησης, καλλιτεχνική νοοτροπία, αγάπη, καλή διεύθυνση της επιχείρησης και ανάληψη ευθυνών, χαρίζει αυτή η ημερομηνία σ’ αυτούς που γεννήθηκαν στη διάρκειά της. Άτομα που ξεπερνούν εύκολα τους χωρισμούς και τα διαζύγια, γι’ αυτό οι σύντροφοί τους καλό είναι να προσέχουν.

Το 15: Μαγνητισμός, δεκτικότητα, αγάπη, ικανότητα για μικρο-ραδιουργίες, ενδιαφέρον για τη μαγεία ή την έρευνα του μεταφυσικού, δίνει αυτή η ημέρα στα «παιδιά της».

Το 24: Ενεργητικότητα, δραστηριότητα, καλλιτεχνική αίσθηση ανεπτυγμένη, θυσία για την αγάπη και τον έρωτα, αλλά και αναισθησία ή αδιαφορία για τα προβλήματα των άλλων είναι τα κληρονομικά στοιχεία της ημερομηνίας.

Ο Παλμός 6: 6, 15, 24 οι ημερομηνίες του. Προσφέρει στα «παιδιά του» ευνοϊκή ημέρα την Παρασκευή, χρώμα το πράσινο ή ροζ απαλό, ανήκει στzην Αφροδίτη και έχει έμβλημά του τον κορινθιακό κίονα, ενώ οι ευνοϊκές του ώρες είναι 6 το πρωί και 3 το μεσημέρι.

Παλμός 7: Ημέρες γέννησης 7, 16, 25

Ο παλμός 7 φέρνει εξυπνάδα, σοφία, φιλοσοφική ικανότητα, μεγάλη εσωτερικότητα και πολλές φορές οδηγεί τα άτομα που βρίσκονται κάτω απ’ αυτόν στο δρόμο του μυστικισμού ή της ιεροσύνης. Αν κάποια άτομα χάσουν το δρόμο τους, τότε η «αλητεία» ή οι «τεχνητοί παράδεισοι» είναι ανοικτοί.
Το 7: Εξυπνάδα, διαισθητικότητα, εγκεφαλικότητα, διανόηση, στοχασμός, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ηρεμία, απομόνωση, μονοχνωτισμός για τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα.
Το 16: Καρμική ημερομηνία. Μνήμες από άλλες ζωές που το άτομο μπορεί να ήταν φιλόσοφος ή ιερωμένος, κάνει τους άνδρες να στρέφονται στον εσωτερισμό ή αποκρυφισμό, ενώ οι γυναίκες αυτής της ημέρας γίνονται μέντιουμ ή ασχολούνται επαγγελματικά με την απόκρυφη επιστήμη.
Το 25: Στοχασμός, δυνατός μαγνητισμός, διάγνωση ασθενειών, φέρνει αυτή η ημερομηνία, αλλά και έναν αδιάκοπο αγώνα για να κερδίσουν τα άτομα τη θέση που τους αξίζει κυρίως στο δεύτερο μέρος της ζωής τους.

Ο Παλμός 7: 7, 16, 25 οι ημερομηνίες του. Χαρίζει στα άτομά του ευνοϊκή ημέρα το Σάββατο, ανήκουν στον Κρόνο, χρώμα τους είναι το καφέ σκούρο και έχει σαν έμβλημα ένα δρεπάνι. Ευνοϊκές του ώρες 7 το πρωί και 4 το απόγευμα.

Παλμός 8: Ημέρες γέννησης: 8, 17, 26

Ο παλμός αυτός φέρνει την υγιή επιτυχία, την αίσθηση της δύναμης, του αγώνα, της μάχης. Χαρίζει δημιουργία, επιθετικότητα και πάθος για εξουσία, ενώ αρκετά «Οκτάρια» είναι φιλάργυροι έως τσιγκούνηδες.

Το 8: Πρόοδος και παραγωγικότητα, αγάπη της επιτυχίας, χρηματική ή κοινωνική άνοδος και οι γεννημένοι σε αυτή την ημέρα, δεν «ξεμένουν» ποτέ από δουλειά ή χρήματα. Διαζύγιο ή μοναξιά είναι τα αρνητικά «δώρα» αυτής της ημερομηνίας.

Το 17: Γοητεία, σαγήνη, θάρρος, επιτυχία στην πολιτική ή τη δημοσιογραφία, συντηρητισμός αλλά και μία περίεργη φαντασία, απολαμβάνουν οι γεννημένοι αυτής της ημέρας.

Το 26: Θάρρος, γενναιοδωρία, καλλιτεχνική αίσθηση, σεβασμός των άλλων, έχει την τάση να ζει με αναφορές του παρελθόντος, χάνοντας πολλές φορές το σήμερα. Μεγάλη ατυχία στα τυχερά παιχνίδια, ή απώλειες χρημάτων από ασύνετα δάνεια.

Ο Παλμός 8: 8, 17, 26 οι ημέρες του. Προσφέρει ευνοϊκή ημέρα την Πέμπτη, πλανήτης του ο Ποσειδώνας, χρώμα του το θαλασσί, ενώ έχει έμβλημά του μία τρίαινα. Ευνοϊκές του ώρες 8 το πρωί και 5 το απόγευμα.

Παλμός 9: Ημέρες γέννησης 9, 18, 27

Ο παλμός αυτός της ημέρας φέρνει μια μεγάλη γενναιοδωρία, φιλανθρωπία, αλτρουϊσμό, ταλέντο, εκκεντρικότητα και στείρα επιμονή.

Το 9: Γενναιοδωρία, ταλέντο, μόρφωση, ιδανικά, προορισμός και δρόμος του φιλανθρωπία. Σε ακραία περίπτωση ιδιοτροπία και λειτουργία καθώς και κριτική των πάντων.

Το 18: Πολύ ανοικτό μυαλό, πλούσιες γνώσεις, ταξίδια σε μέρη που πιθανόν τα άτομα έχουν ξαναζήσει, αίσθηση των επιχειρήσεων, αυταπάτη και διαζύγιο.

Το 27: Υπευθυνότητα, ενεργητικότητα, πραγματοποίηση των στόχων του, αναγνώριση της αξίας του, διδασκαλία και λειτουργικότητα, χαρίζει αυτή η ημερομηνία στα άτομά της.

Ο Παλμός 9: 9, 18, 27 οι ημέρες του, δίνει στα άτομά του ευνοϊκή ημέρα την Τετάρτη, ανήκουν στον Ερμή, έχουν χρώμα το βιολετί, έμβλημά τους το κέλυφος της χελώνας και ευνοϊκές ώρες το 9 το πρωί και 6 το απόγευμα.

Η αριθμολογία πιστεύει στην ελεύθερη βούληση, καθώς και ότι τα άτομα είναι ελεύθερα να επιλέξουν το τι είναι καλό ή κακό για τα ίδια.