Οι Ημέρες και ο Γάμος

Πιστοί ή άπιστοι; Είναι θέμα πεπρωμένου!
Δεκέμβριος 30, 2016

Οι Ημέρες και ο Γάμος

 
ΚΥΡΙΑΚΗ : ίσως η καλύτερη ημέρα για να παντρευτούν δυο άνθρωποι και να κρατήσει καιρό ο γάμος τους. Τα πάντα θα είναι δυνατά για αυτούς. Να δημιουργήσουν, να αγοράσουν, να στήσουν ένα καλό σπιτικό. Ίσως ξεκινήσουν με λίγα και στην πορεία να αποκτήσουν πολλά.

ΔΕΥΤΕΡΑ : Ήμερα γάμου των … καλλιτεχνών ( όταν υπήρχε μόνο η ήμερα αυτή για αργία των καλλιτεχνών). Ήμερα που θα κάνει το ζευγάρι να μοιράζεται τα απόκρυφα μυστικά του ή να έχει το ένα άτομο μυστικά από το άλλο. Και τότε …

ΤΡΙΤΗ : Ήμερα που δεν ενδείκνυται για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Είναι η ήμερα που τυχόν αντιθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και μάλιστα διογκωμένες, οι εκπλήξεις (όχι ευχάριστες) διαδέχονται η μια την άλλη και οι απογοητεύσεις είναι περισσότερες από τις χάρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ : Όσοι είστε κοινωνικοί διαλέξτε αυτή την ήμερα για το γάμο σας. Δεν θα πλήξετε ποτέ, θα έχετε κέφι και όρεξη και το σπίτι σας θα είναι πάντα ανοιχτό, ενώ ως ζευγάρι θα δέχεστε αρκετές προσκλήσεις. Αν μάλιστα ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο η ήμερα αυτή είναι η καταλληλότερη για τον γάμο σας.

ΠΕΜΠΤΗ : Υπάρχει – περά από το συναισθηματικό – επαγγελματικό ή συνεταιριστικό ενδιαφέρον; Τότε η Πέμπτη είναι η ήμερα που θα πηγαίνει γάντι! Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι κοινά, όπως και ι δημιουργίες σας. Προσοχή όμως στην παγίδα της μονοτονίας και της στατικότητας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Τα πάντα είναι δυνατά και αν θέλετε να μείνετε για πάντα ερωτευμένοι η παρασκευή είναι αυτή που θα σας κρατήσει κοντά. Αρά μην διστάσετε αν αυτό είναι εφικτό να κάνετε τον γάμο σας αυτή την ημέρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ : Αγοράστε λαχείο, παίξτε στοίχημα – ακόμα και καζίνο – αλλά όχι γάμο! Οι γάμοι του Σαββάτου δεν κρατούν πολύ, η κριτική στάση του ενός έναντι του άλλου φέρνουν γρήγορα απομάκρυνση και τις περισσότερες φορές μια εκδικητική μανία ή κατάθλιψη.

Ποια πεπρωμένα επικρατούν ποιων;
Αν θέλετε να δείτε σε ένα γάμο ποιος θα έχει το πάνω χέρι κάλο είναι να μελετήσετε τον παρακάτω πίνακα:
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 3,5,7,9
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 1,4,6,8
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 2,5,7,9
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 1,3,6,8
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 2,4,7,9
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 1,3,5,8
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 2,4,6,9
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 1,3,5,7
ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ 2,4,6,8

ΕΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Ένας άλλος τομέας που κάλο είναι μελετηθεί, είναι το προσωπικό έτος (ο τρόπος υπολογισμού του δίνεται σε άλλο άρθρο). Ο κύκλος περιλαμβάνει 9 έτη, εκ των όποιων Τροία είναι θετικά, Τροία ουδέτερα και τρία αρνητικά. Έτσι όταν ένας από τους δυο έχει προσωπικό έτος 1,3,6 μπορεί να τολμήσει χωρίς φόβο να κάνει τον γάμο του. Όταν βρίσκεται σε ουδετερότητα, δηλαδή σε έτος 2,5,8 θα πρέπει να δει σε τι έτος βρίσκεται ο σύντροφος του : αν αυτός βρίσκεται σε αρνητικό έτος 4,7,9 κάλο είναι να περιμένουν. Αν βρίσκονται και οι δυο σε έτος ουδέτερο και δεν μπορούν να περιμένουν το ρίσκο είναι υψηλό. Φυσικά δεν γίνεται συζήτηση αν και οι δυο βρίσκονται σε αρνητικό έτος.

«Τα πάντα είναι αριθμοί» έλεγε ο μεγάλος μαθηματικός και φιλόσοφος Πυθαγόρας. Έτσι και εμείς με την βοήθεια αυτών των αριθμών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε την απαραίτητη γνώση. Όμως, μην ξεχνάτε πως ο γάμος ή οτιδήποτε άλλο στην ζωή μας εξαρτάται και από την βούληση μας και την δίκη μας υπεύθυνη στάση στην αντιμετώπιση των γεγονότων.
Αυτά … και βίον ανθόσπαρτων!

Γάμος και Αριθμολογία
Πως βρίσκουμε τον αριθμό πεπρωμένου: προσθέτουμε την πλήρη ημερομηνία και χρονολογία γέννησης μας. Π.χ. αν ένα άτομο έχει γεννηθεί 5/11/1971, το πεπρωμένο του είναι 5+1+1+1+9+7+1=7.

Πως βρίσκουμε το προσωπικό μας έτος: το ίδιο άτομο για να βρει το προσωπικό του έτος για το 2014 προσθέτει την ημερομηνία γέννησης του με το 2014 : 5+1+1+1+2+0+1+4=5

Εισαγωγή
Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε κάποιον θα ξέρετε φυσικά το όνομα του! Για να μάθετε όμως αν θα ταιριάξετε μαζί του ή ακόμα περισσότερο αν θα περάσετε καλά μαζί θα πρέπει να ξέρετε και την ημερομηνία γέννησης του ώστε να μπορέσετε να βγάλετε το πεπρωμένο του και την χρόνια του προκειμένου να οδηγηθείτε σε ασφαλές συμπέρασμα για το τι θα συμβεί με αυτό τον γάμο. Το πώς βρίσκουμε τον αριθμό του πεπρωμένου μας και την χρόνια μας το αναλύσαμε παραπάνω.

Η συμπάθεια των πεπρωμένων
Υπάρχει ένα σύνολο αριθμών που έχουν μια φυσική έλξη μεταξύ τους. Όπως υπάρχει και ένα άλλο γκρουπ που αποτελείται από ουδέτερους αριθμούς και φυσικά ένα άλλο σύνολο που ο συνδυασμός τους προκαλεί αρνητικές δονήσεις. Αν δεν μπορείτε να συνδυάσετε αριθμούς, πεπρωμένα που έλκονται μεταξύ τους, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πεπρωμένα που είναι ουδέτερα. Μπορεί να μην παράγουν θετικές δονήσεις τουλάχιστον όμως δεν κάνουν το αποτέλεσμα ενός γάμου αρνητικό.

Πεπρωμένο ένα (1) : το πεπρωμένο αυτό έχει θετικά τα πεπρωμένα 4, 8 & 9, ουδέτερα τα 2, 3, 5 και αρνητικά τα 6,7
Πεπρωμένο δυο (2) : το πλέον θετικό πεπρωμένο του γάμου συμπαθεί τα πεπρωμένα 5, 6, 7, 9 ενώ ουδέτερα θεωρεί τα 1, 3, 4 και αρνητικό το 8.
Πεπρωμένο τρία (3) : έχει συμπάθεια με τα 5, 6, 7 & 9 ουδέτερα θεωρεί τα 1 & 2 ενώ αρνητικά βλέπει τα 4 & 8.
Πεπρωμένο τέσσερα (4) : θετικό με τα 1, 6 & 8 , ουδέτερο με τα 2, 7, 9 και αρνητικό με τα 3 & 5.
Πεπρωμένο πέντε (5) : συμπλέει καλά με τα 2,3,9 ουδέτερα με τα 4,6,7 και αρνητικό με τα 1 & 8.
Πεπρωμένο έξι (6) : το πεπρωμένο αυτό τα έχει καλά με τα 3,4,9 και αδιαφορία δείχνει στα 2,5,7 αποφεύγοντας το 1 και το 8.
Πεπρωμένο επτά (7) : δονείται καλά με τα πεπρωμένα 2,3,6 ουδέτερα με τα 4,5,8 και αρνητικά με τα 1 και το 9.
Πεπρωμένο οκτώ (8) : ανταποκρίνεται στα 1,2,4 και δεν λέει όχι στα 5,7,9 ενώ απομακρύνεται από το 3 και το 6.
Πεπρωμένο εννέα (9) : λέει πάντα ναι στα 1,2,3,6 ίσως και στο πωρωμένο 4,5,8 και όχι στο 7.

Η συμπάθεια της ημερομηνίας
Σύμφωνα με αυτήν ο κατάλληλος σύντροφος έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα (του ιδίου ή οποιουδήποτε μήνα) ή την ημέρα που ο συμψηφισμός της δίνει τον ίδιο αριθμό, πχ ή 4η ή 13η ή 22ηή 31η ημέρα του μηνά δίνει τον ίδιο αριθμό το 4.

Η ημερήσια συμπάθεια
Σύμφωνα με αυτήν ο κατάλληλος σύντροφος του γεννημένου ημέρα Δευτέρα, είναι ο άνθρωπος που γεννηθεί Κυριακή. Αυτού που έχει γεννηθεί Τρίτη ή Τετάρτη, είναι ο άνθρωπος της Παρασκευής. Του γεννημένου Σάββατο, είναι της Δευτέρας και της Πέμπτης.

Η γραμματική συμπάθεια
Συμφώνα με αυτήν ο κατάλληλος σύντροφος έχει ονοματεπώνυμο με τόσα γράμματα όσα και τα δικά μας. Μετρώνται όλα τα γράμματα όσων ονομάτων έχουμε πχ Βίκτωρ – Εμμανουήλ Χατζόπουλος = 26. Τόσα θα πρέπει να έχει και ο σύντροφος του.

Η ονοματολογική συμπάθεια
Συμφώνα με τους εσωτεριστές αυτή είναι και η πλέον ισχυρή δόνηση, όταν το όνομα του ενός είναι το ίδιο με το όνομα του αλλού. Πχ Βασίλειος και Βασιλεία, Παναγιώτης και Παναγιώτα κτλ.