Ωροσκόπος – Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει

Ποια μέρα γεννήθηκες; Τι σημαίνει και πώς σε επηρεάζει.
Δεκέμβριος 30, 2016
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/9/2019
Ιούνιος 6, 2018

Ωροσκόπος – Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει

 
Από τον Μανο Μηκιδη - Αριθμολόγο, Μαθηματικό e-mail.: man.mikidis@gmail.com
Ο Ωροσκόπος προσδιορίζει τις τάσεις της ιδιοσυγκρασίας κι τα γνωρίσματα του χαρακτήρα μας κι δίνει πληροφορίες για την ανατομία , την φυσιολογία μας κι τις σωματικές ευαισθησίες που τυχόν υπάρχουν.

Γνωρίζοντας λοιπόν το ζώδιο του ωροσκόπου μας , μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα θέματα της φυσικής μας κατάστασης κι να εστιάσουμε την προσοχή μας στην πρόληψη παρά στην θεραπεία.

Αν ο ωροσκόπος μας είναι:

ΚΡΙΟΣ
Κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, την μύτη. Υπάρχει αρχηγική τάση κι μια ‘’ξεροκεφαλιά’’… Άτομα εγωκεντρικά, ανυπόμονα , έντονα , κι ενθουσιώδη… Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στα νεφρά , στα μάτια , στις ωτίτιδες , καθώς κι στους πυρετούς που μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλίτιδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Κυβερνά τον λαιμό , τον αυχένα , τα δόντια , τις φωνητικές χορδές, τις αρτηρίες του λαιμού. Άτομα επίμονα, κτητικά , ανθεκτικά με έντονο αισθησιασμό που οδηγεί σε υπερβολές στο φαγητό κι στο σεξ. Σταθερότητα κι ακαμψία στις απόψεις. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στις ασθένειες του λαιμού, στα νεφρά, στην σπονδυλική στήλη…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κυβερνά τους πνεύμονες , τα άνω άκρα , τους βραχίονες , τα χεριά , τα δάχτυλα καθώς κι το νευρικό σύστημα. Μονίμως.. αεικίνητοι , νευρικοί , ασταθείς , με μια βαθιά επιθυμία για.. συνεχή αλλαγή κι αναζήτηση νέων συναρπαστικών ενδιαφερόντων.. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται σε νευρικές διαταραχές, σε ασθένειες των πνευμόνων-βρογχίτιδες –πνευμονία κι σε παραλύσεις λόγω ‘’υπερφόρτωσης’’ του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (ΚΝΣ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυβερνά το στομάχι , το συμπαθητικό σύστημα , το αριστερό μάτι , την πέψη , την θρέψη , τα πεπτικά ένζυμα. Ευαίσθητα άτομα , ρομαντικά , με αγάπη στην οικογένεια , στις παραδόσεις.. Αγαπούν το σπιτικό φαγητό , τα γλυκά. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται σε ασθένειες του στομάχου , τις ανωμαλίες της θρέψης κι της πέψης , τα έλκη κι σε ακραίες περιπτώσεις στους όγκους της γαστρεντερικής οδού.

ΛΕΩΝ
Κυβερνά την κάρδια , την πλάτη , την σπονδυλική στήλη , το δεξί μάτι . Δημιουργικοί , υπερήφανοι , εύθικτοι αλλά κι εγωιστές.. Έχουν έντονα πυκνά μαλλιά κι φρύδια , γεμάτα λάμψη κι αίγλη.. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται σε ανωμαλίες του καρδιαγγειακού , στην στεφανιαία νόσο , στο μυοκάρδιο. Προσοχή θέλουν κι οι σπόνδυλοι όπως κι τα μάτια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κυβερνά τα έντερα κι την σπλήνα. Σαν παιδιά του Ερμή που είναι , έχουν αυξημένες νοητικές ικανότητες κι έχουν μια έντονη τάση στην κριτική , στην οργάνωση κι στην συλλογή. Η υγεία τους απασχολεί πολύ κι μπορούν να γίνουν μέχρι κι υποχόνδριοι-φοβικοί. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου είναι οι ηπατικές κι εντερικές ανωμαλίες , οι νευρίτιδες κι οι εγκεφαλικές προσβολές όπως επίσης κι προβλήματα σεξουαλικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ
Κυβερνά τα νεφρά , την κύστη , τον προστάτη , κι κάποιους αδένες . Όλοι οι μηχανισμοί αποτοξίνωσης κι καθαρισμού του οργανισμού έχουν να κάνουν με τον Ζυγό. Άτομα που αγαπούν την αρμονία , την ομορφιά , την καλαισθησία… Προκαλούν πάντα την συμπάθεια , είναι κοινωνικά.. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στα προβλήματα της κύστης (κι στα δυο φύλα) κι στα προβλήματα του προστάτη για τους άνδρες .Ακόμα προσοχή πρέπει να δείχνουν σε λαιμό , στόμα , κι έντερα..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυβερνά τα γεννητικά όργανα , το παχύ έντερο, τις φυλετικές ορμόνες, την ικανότητα αναγέννησης του οργανισμού , την σεξουαλική επιθυμία κι τον οργασμό. Άτομα θεληματικά , κυριαρχικά , με έντονη διάθεση κριτικής κι ‘’επέμβασης’’ στα των άλλων. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στα προβλήματα από δηλητηριάσεις που προκαλούνται , από όρους , από εμβόλια , από φάρμακα γενικά. Θα πρέπει να αποφεύγουν να εκτίθενται σε οτιδήποτε.. τοξικό , να φροντίζουν να τρέφονται με φυσικό κι υγιεινό τρόπο. Ακόμα λόγω του παχέος έντερου ας προσέχουν τις αιμορροΐδες τις φλεγμονές, τις σκληρύνσεις κι σε ακραίες περιπτώσεις τους όγκους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κυβερνά το συκώτι , το αίμα , τις μικρές αρτηρίες , τους γλουτούς .Άτομα περιπετειώδη , πνευματώδη , ενθουσιώδη , λίγο παράτολμα κι υπερβολικά , ειλικρινή, άφοβα, επιδεικτικά, παρορμητικά, φιλόδοξα.. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στα προβλήματα από τις ηπατικές λοιμώξεις , στις τοξινώσεις κι στα θέματα που αφορούν την τάση στα ατυχήματα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κυβερνά τα οστά , το δέρμα , τα γόνατα. Ένας τέτοιος ωροσκόπος δίνει στο άτομο φιλοδοξία , του δίνει έντονη ‘’ανάγκη’’ για κοινωνική ανέλιξη , για οικονομική εξουσία , για θέσεις κι ‘’οφιτσια’’.. Ενώ τα αλλά ζώδια έχουν αντιμέτωπο τον…χρόνο ο αιγόκερως τον έχει φίλο.. κολλητό.. κι ο όσο παίρνει ο καιρός ..αυξάνεται η οξυδέρκεια του κι η πνευματική του δύναμη! Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται σε προβλήματα ρευματοπάθειας, στις ασθένειες των νεφρών , στα κατάγματα στα γόνατα..Συχνά έχουμε κι προβλήματα στην θρέψη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κυβερνά τα εγκεφαλικά κύτταρα , τα νευρά , τις αρτηρίες , την κυκλοφορία του αίματος , τους αστραγάλους ...Ο ωροσκόπος Υδροχόος μιλά για το απροβλεπτο..το μη αναμενόμενο.. Μεγάλη κοινωνικότητα , περιέργεια , εκκεντρικότητα , ανεξαρτησία κι αδιαφορία για το κοινωνικό ..status. Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται σε προβλήματα του αίματος , της καρδίας κι συνοδεύονται με νευρικά προβλήματα..

ΙΧΘΥΣ
Κυβερνά τα πόδια , τον ψυχικό κόσμο , το λεμφικό σύστημα , τα ρευστά του σώματος.. Η φυγή , το χάσιμο , ονειροπόληση , υπερευαισθησία , έλλειψη οργάνωσης είναι μερικά από τα γνωρίσματα αυτού του ωροσκόπου.. Έλξη προς τα μεταφυσικά κι πνευματικά ζητήματα.. . Οι ευαισθησίες ενός τέτοιου ωροσκόπου εντοπίζονται στην αλόγιστη χρήση φαρμάκων , κι εξαρτησιογονων ουσιών. Υπάρχει τάση στην νευρικότητα , στις ψυχικές διαταραχές, σε μολυσματικές ασθένειες κι σε όγκους..