Ποια μέρα γεννήθηκες; Τι σημαίνει και πώς σε επηρεάζει.

Κάρμα και Αριθμολογία
Δεκέμβριος 30, 2016
Ωροσκόπος – Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει
Δεκέμβριος 30, 2016

Ποια μέρα γεννήθηκες; Τι σημαίνει και πώς σε επηρεάζει.

 
Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο - Μαθηματικό

H ημερομηνία γεννήσεως είναι το απαραίτητο στοιχείο για μια αστρολογική-αριθμολογική ανάλυση.. Χωρίς αυτό οποιαδήποτε πρόβλεψη-μελέτη είναι αδύνατη.. Όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε το ΠΟΤΕ γεννηθήκαμε όμως ελάχιστοι ξέρουμε ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ της εβδομάδας ήταν..

Ας υποθέσουμε, ότι ψάχνοντας βρίσκουμε την γενέθλια μέρα… Γιατί αυτό να έχει κάποια ξεχωριστή σημασία??
Παίζει αυτό, κάποιο ρολό στην ζωή μας…??

Πράγματι η κάθε μέρα έχει την δική της ..ενεργεία ,τον δικό της..’’κυβερνητη’’..κι δινει μια πληροφορια για το πώς επηρεάζει το ατομο..
Ας δούμε ,λοιπόν, ΤΙ κάνει την κάθε μερα της εβδομάδας σημαντικη..

Τα ονόματα των θεοτήτων που θα δούμε παρακάτω, είναι από την μυθολογία των λαών της Βόρειας Ευρώπης…

ΔΕΥΤΕΡΑ

MONDAY- moon’s day..Moon:Σεληνη

Μέρα που κυβερνάται από την Σελήνη

Ένα άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή, είναι ευγενικό στους τρόπους του, ευαίσθητο με τους άλλους κι αντιδρά με τρόπο “άστατο” κι συναισθηματικό στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος... Θα λέγαμε ότι είναι ευμετάβλητος κι κυκλοθυμικός χαρακτήρας, προσαρμόζεται σε αλλαγές κι έχει έναν κτητικό κι “μητρικό” τρόπο στην συμπεριφορά του. Είναι άνθρωπος μετριόφρων κι συνεσταλμένος..

ΤΡΙΤΗ

TUESDAY-Τiew’sday …Τiew :το σκανδιναβικό όνομα του θεού Άρη..

Μέρα που κυβερνάται από τον Άρη.

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι “ηγετική” φυσιογνωμία με την έννοια ότι αρέσκεται στο να ξεχωρίζει ,να διαφοροποιειται. Είναι άτομο θαρραλέο κι οι πράξεις του είναι δυναμικές, έχουν μια γενναιότητα.. Του αρέσει να είναι πρωτοπόρος κι έχει ένα “θερμόαιμο” ταπεραμέντο που κάποιες φορές τον οδηγεί σε energies εκρηκτικές κι “καταστροφικές”.. Ρισκάρει είναι τυχοδιώκτης κι χωρίς καθόλου υπομονή…

ΤΕΤΑΡΤΗ

WEDNESDAY-Woden’sday..Woden: το σκανδιναβικό όνομα του θεού Ερμή..

Μέρα που κυβερνάται από τον Ερμή.

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι πνευματώδες, με ταλέντο στην επικοινωνία κι έχει ένα μυαλό γρήγορο ,με ικανότητα να αντιλαμβάνεται κι να απορροφά άμεσα τις πληροφορίες από το περιβάλλον του. Είναι ευέλικτος στους τρόπους του κι ως εκ τούτου η κοινωνικότητα του είναι αυξημένη.. Έχει λογική, όμως μπορεί να είναι κουτσομπόλης κι…πολυλογάς, απρόσεκτος στις συζητήσεις του άρα κι αναξιόπιστος στις σχέσεις του με τους άλλους..

ΠΕΜΠΤΗ

THURSDAY-Thor’sday..Thor: το σκανδιναβικό όνομα του θεού Δια

Μέρα που κυβερνάται από τον Δια

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι τίμιο κι οι ενασχολήσεις του έχουν ένα χαρακτήρα φιλοσοφικό.Είναι μια φύση επεκτατική,αγαπά τις χαρες τις ζωής κι του αρέσουν οι γενναιδωροι άνθρωποι καθώς είναι κι ο ίδιος άνθρωπος αρκετά δοτικός.Προσοχή χρειάζεται στην υπερβολή που μπορεί να δείξει,καθώς μπορεί έτσι να προβάλλει την εικόνα ενός…φαντασμένου,φανατικού η’ κι υποκριτή!!Ακόμα καλο θα ναι να ελέγχει τα λόγια του καθώς μπορεί να αποδειχθεί αρκετά…”φαρμακόγλωσσος”…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

FRIDAY-Freya’s day..Freya: το σκανδιναβικό όνομα της θεάς Αφροδίτης

Μέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή έχει μια καλλιτεχνική φύση κι ανεξάρτητα ποιο είναι το αντικείμενο τις δουλειάς του, θα αντιμετωπίζει την εργασία του, με μεράκι κι ενθουσιασμό. Βεβαια η αλήθεια είναι ότι κάτω από την επιρροή τις Αφροδίτης μπορεί να χούμε κι έναν…τεμπελακο γιατί οι “καλλιτέχνες” δεν μπορούν τα…προγράμματα κι τις πολλές ώρες εργασίας!!!Πάντως πρόκειται για άτομο στοργικό, συμπονετικό με αρκετή κοινωνικότητα κι μάλιστα όταν χρειαστεί θα ενδιαφερθεί ,θα φροντίσει τον άλλον.. Προσοχή χρειάζεται γιατί οι αρετές τις Αφροδίτης μπορεί να γίνουν ..ελαττώματα δίνοντας έναν χαρακτήρα ματαιόδοξο μια προσωπικότητα “υπερσεξουαλική” αγγίζοντας τα όρια του “χυδαίου”…

ΣΑΒΒΑΤΟ

SATURDAY-Saturn’s day... Saturn: Κρόνος

Μέρα που κυβερνάται από τον Κρόνο

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι πρακτικό, συνετό …συμμαζευμένο.. Υπάρχει μια “σοφία” στις πράξεις του, μια μέθοδος. Τα ενδιαφέροντα του είναι οι επαγγελματικές του υποθέσεις, η καριέρα του, η κοινωνική του ανέλιξη. Είναι γενικά συγκρατημένος χαρακτήρας κι πολλοί θα τον περιέγραφαν σαν σκυθρωπό, λίγο “γκρινιάρη”.. Η επιφυλακτικότητα του τον κάνει καχύποπτο κι αντιμετωπίζει το καινούργιο πάντα με μια “δειλία” η’ με μια “άτολμη” συμπεριφορά… Επειδή οι ..”νεωτερισμοί” δεν του ταιριάζουν ο.. Σαββατογεννημένος μπορεί “βγάλει” κι αρκετή ζήλια….

ΚΥΡΙΑΚΗ

SUNDAY-Sun’sday..

Μέρα που κυβερνάται από τον Ήλιο

Το άτομο που γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι δημιουργικό, αισιόδοξο, κι προβάλλει τον εαυτό του με τρόπο υπερήφανο, αγέρωχο. Το χαρακτηρίζει λοιπόν μια εξωστρέφεια κι είναι τολμηρό στις αποφάσεις του, αντιμετωπίζοντας τους άλλους με ευγένεια κι μεγαλοψυχία. Έχει μέσα του την αίσθηση ενός “άρχοντα” που όμως αν δεν καλλιεργηθει σωστά μπορεί να δώσει έναν χαρακτήρα εγωκεντρικό, έναν άνθρωπο συγκεντρωτικό κι δεσποτικό. Προσοχή λοιπόν στην υπερβολή!!!!