Πιστοί ή άπιστοι; Είναι θέμα πεπρωμένου!

Οι Ημέρες και ο Γάμος
Δεκέμβριος 22, 2016
Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών – Η ημερομηνία γέννησης
Δεκέμβριος 30, 2016

Πιστοί ή άπιστοι; Είναι θέμα πεπρωμένου!

 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟ – ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΑΡΩ

Καλοκαίρι, ζέστες, μπάνια, διακοπές, χαλάρωση. Ιδανικές συνθήκες για κάτι νέο, κάτι διαφορετικό στις σχέσεις, στις παρέες, στις φιλίες μα και στον έρωτα. Κι κάποιος ή κάποια απαντήσει πως δεν μπήκε σε κάποιον «πειρασμό» έστω και μια φορά στη ζωή του, τότε ή θα μας λέει ψέματα ή δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του! Υπενθυμίζουμε σε κάποιους πως ίσως πίσω από κάποιες «ασήμαντες» φαινομενικά εκδηλώσεις της καθημερινότητας, κρύβονται συχνά μεγάλες αλήθειες. Αυτές τις αλήθειες δεν έχουμε ή δεν τολμούμε να τις παραδεχτούμε, είτε από το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής, είτε γιατί έχουμε εγκλωβιστεί σε κάποια οικογενειακά στάνταρτ.

Σε όλους τους ανθρώπους είναι έμφυτη η ανάγκη να νιώθουν ότι ανήκουν κάπου. Στα πρώτα χρόνια της ζωής τους αυτό καλύπτεται από την οικογένεια, όσο όμως μεγαλώνει μπαίνει στη ζωή το συναίσθημα, ο έρωτας, η αγάπη. Αυτά δεν επιβάλλονται, αλλά είναι «ελεύθερη» επιλογή. Ο ερωτικός σύντροφος ανήκει λοιπόν στην ελεύθερη βούληση και διανύει έναν κύκλο, μικρό ή μεγάλο. Πολλές φορές ο κύκλος παραμένει αδιάρρηκτος, μα μερικές φορές κάπου μπορεί να σπάσει ή έστω να χαλαρώσει. Η περίοδος του καλοκαιρού και των διακοπών είναι αυτή που μπορεί να «σπάσει» τον κύκλο.

Ας δούμε λοιπόν αριθμολογικά πως τα πεπρωμένα μπορούν να αντιδράσουν σε αυτές τις προκλήσεις-προσκλήσεις!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι πεπρωμένο έχουν, θα πρέπει να κάνουν μία πρόσθεση. Προσθέτουν την ημερομηνία και τη χρονολογία γέννησής τους και το άθροισμα το μετατρέπουν σε μονοψήφιο αριθμό.

Π.χ, ένα άτομο που έχει γεννηθεί 21-10-1975, έχει πεπρωμένο 8 (2+1+1+0+1+9+7+5=26=2+6=8).
Ας δούμε τώρα πώς συμπεριφέρονται τα πεπρωμένα (ξεχωρίζουμε κυρίους από κυρίες) στην περίοδο του καλοκαιριού και των «θερμών προκλήσεων»:

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1: Ο έρωτας είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της και περιμένει να τον βιώσει σαν ποίημα ή κινηματογραφική ταινία, έχοντας αυτή πάντα για πρωταγωνίστρια. Είναι η κυνηγός που θα επιλέξει το θήραμά της και δεν την πολυενδιαφέρει όταν το αποφασίσει, αν φοράει βέρα στο δεξί ή στο αριστερό. Όμως όσο καιρό είναι κάποιος μαζί της, θα πρέπει να είναι μαζί της! Δεν θα επιτρέψει για κανέναν λόγο να την απατήσουν, αφού αυτό το δικαίωμα το κρατά αποκλειστικά για τον εαυτό της.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1: Τις περισσότερες φορές θα τον αναγνωρίσετε αφού θα τον δείτε κάπου να βρίσκεται, κάπου στο κέντρο της προσοχής. Δεν περνάει απαρατήρητος, τα λόγια του δυνατά και μετρημένα. Είναι κι αυτός παραδοσιακός κυνηγός και πιστεύει πως μπορεί να δαμάσει και την πλέον αδάμαστη και υπερήφανη γυναίκα. Αν δεν ανταποκριθείτε, δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει, γιατί απλά θα σας θεωρήσει χάσιμο χρόνου. Αν τον κερδίσετε, σπάνια θα κοιτάξει κάπου αλλού, αλλά καλό είναι να μην σας περάσει και σας από το μυαλό, ότι μπορείτε να τον απατήσετε.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2: Αναμφίβολα, θα τη λατρέψετε από τη θηλυκή της εμφάνιση, το αργό και νωχελικό βάδισμά της, το λάγνο βλέμμα της, που θα σας κοιτάζει κατάματα. Είναι η χαρακτηριστική γυναίκα που ψάχνει για ιδιοκτήτη. Θέλει να ανήκει κάπου, χωρίς αυτό όμως να την εμποδίζει να κάνει και κάποιες άλλες «δοκιμές», που μπορούν να σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν πρόκειται για τη Λουκρητία Βοργία ή την Πηνελόπη. Μπορεί εύκολα να σας συγχωρήσει και το δικό σας «παραστράτημα», αρκεί να μην χαλάσετε τη μονιμότητα της σχέσης.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2: Θα τον γνωρίσετε εύκολο από το κάπως αργό περπάτημά του και την ήρεμη ανταπόκριση στις επείγουσες ή προκλητικές καταστάσεις. Όμως κάτω από αυτή την πραότητα και την ηρεμία, κρύβεται ένας καχύποπτος άνθρωπος, που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται την προδοσία, όσο κανείς άλλος, αλλά και που δεν θα διστάσει να την κάνει ο ίδιος, αν το άλλο πρόσωπο θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Με το να τον απατήσετε, παίρνετε ένα ρίσκο: μπορεί να σας κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη ή μπορεί να το αφήσει να περάσει ασχολίαστο.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3: Κοσμική, αεράτη, προκλητική, μια πεταλούδα που δεν σταματά να μαζεύει χυμούς από πάσης φύσεως…λουλούδια. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, ρίχνει προκλητικές ματιές γεμάτες από υπονοούμενα, αλλά θα σας δυσκολέψει πολύ να την καταλάβετε, αν παίζει μαζί σας ή δεν το έχει δει σοβαρά το «θέμα». Οι τυπικές δεσμεύσεις δεν την κρατούν δέσμια και το να δημιουργεί σχέσεις και δεσμούς σχεδόν είναι το καθημερινό πρόγραμμά της. Μην της ζητήσετε όρκους πίστης ή αφοσίωσης, όπως δεν θα σας ζητήσει και εκείνη.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3: Κομψός, με αδρά χαρακτηριστικά, που όμως δεν του δίνουν σκληρότητα, είναι πολύπλευρα ενδιαφέρων. Κίνηση, επικοινωνία, δράση, χιούμορ και ανευθυνότητα, μαζί με μία εκπληκτική καλλιτεχνική ενημέρωση, τον καθιστούν περιζήτητο. Στον έρωτα όπως και σε όλα τα άλλα, περισσότερο από το να κάνει, λέει. Περνιέται για μέγας Δον Ζουάν, αλλά πολλές φορές «από τηγανίτα, τίποτα!». Δεν νιώθει κανέναν ηθικό φραγμό, αν έχει και δεύτερη ή τρίτη παράλληλη σχέση, αλλά και δεν θα ρωτήσει και σας αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή σας.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4: Σοβαρότητα, κομψότητα, ίσως ξεπερασμένη για τα σημερινά δεδομένα, συναισθήματα με γόνιμη φαντασία, αλλά και με διάθεση να κάνει κριτική στους πάντες και τα πάντα. Μπορείτε να την κερδίσετε ξυπνώντας τα μητρικά της αισθήματα. Όσο παρατημένοι και εγκαταλελειμμένοι δείχνετε, τόσο περισσότερο κεντρίζετε το ενδιαφέρον της. Αν ενδώσει στην «πίεση» και κάνει δεσμό μαζί σας, το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου θα είναι να την απατήσετε ή να την εγκαταλείψετε. Τέλος, θα μπορείτε και εσείς να κοιμάστε ήσυχοι.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4: Εργατικότητα, σοβαρότητα, προσκόλληση στις παραδόσεις, λεπτομερειακή διάθεση και έλλειψη χιούμορ χαρακτηρίζουν τον Κο 4. Έχει άγχος, ιδίως αν κάτι δεν του πάει καλά, με μία περίεργη μυστικοπάθεια, που μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα. Αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε δεσμό μαζί του, οπλιστείτε με υπομονή. Θα πίνει νερό στο όνομά σας, αλλά θα σας εκδικηθεί με άσχημο τρόπο αν τον εγκαταλείψετε. Για να τον απατήσετε; Ούτε να το σκεφτείτε!
Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5: Ατίθαση, γελαστό ύφος, περιπετειώδης διάθεση, θα την ξεχωρίσετε για το πνεύμα της, για την αγάπη της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν δεν έχετε την απαίτηση να είστε η μοναδική της αγάπη ή να περνάει όλες τις ελεύθερες ώρες της μαζί σας, τότε τολμήστε το! Στο θέμα πίστης δεν είναι και φανατική οπαδός. Δεν θα σας επιτρέψει ποτέ να την αμφισβητήσετε, άλλο αν δεν την πιστεύετε. Σε αντιστάθμισμα, δεν πρόκειται να σας ρωτήσει και σας.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5: Αισιοδοξία, υψηλό παράστημα, αριστοκρατικοί τρόποι, αλλά και κίνηση, λάμψη και τολμηρότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Κου 5. Θα τον ξεχωρίσετε από το περισπούδαστο ύφος του ή τη δυνατή φωνή, που σας προκαλεί να τον προσέξετε. Δεν συγχωράει τα λάθη των άλλων και ιδίως τα παραστρατήματα, αλλά για τον εαυτό του δεν τίθεται θέμα. Το να σας απατήσει μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αλλά κι αν το κάνει, δεν θα αισθανθεί τύψεις, ούτε θα νομίσει ότι έκανε κάτι κακό. Αν πάλι δεν θέλει να σας πληγώσει ή να σας χάσει, μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6: Φιλάρεσκη, ηδονική, με μάτια γαλήνια, καλλιτεχνική, είναι η γυναίκα εκείνη που ο κάθε άνδρας θα ήθελε για σύντροφό του. Θερμή οπαδός της μόδας, χωρίς τίποτα εξτρεμιστικό επάνω της, θα σας δώσει να καταλάβετε αν την ενδιαφέρετε. Όμως μην περιμένετε να πάρει πρωτοβουλία στο να δημιουργηθεί σχέση ή να κάνετε έρωτα. Αφού σας έδωσε το πρώτο ερέθισμα, θα αφήσει σε σας το τιμόνι.

Στο θέμα πίστης-απιστίας είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας απατήσει, αλλά ούτε θα σας επιτρέψει να κάνετε και εσείς το ίδιο! Η απιστία είναι γι’ αυτήν ταμπού που δεν επιτρέπει να παραβιαστεί σε καμία περίπτωση!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6: Ωραίο παράστημα, καλοσυνάτη φυσιογνωμία, ευγένεια και ένα αίσθημα αλτρουϊσμού, πλημμυρίζει από αρμονία, χάρη και ομορφιά. Έχει ανάγκη να περιβάλλεται από ωραία πράγματα και αιθέριες υπάρξεις. Δεν θέλει την ταλαιπωρία, τη φασαρία τον μπελά. Μαζί του θα απολαύσετε την άνεση με όλη τη σημασία της και τα δώρα του, βαλαντίου επιτρέποντος, θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα σας πάει σε πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα μια και η Τέχνη είναι η δεύτερη θρησκεία του. Απεχθάνεται την αδιακρισία, αλλά αν πρόκειται για τα ερωτικά του μπορεί να μετατραπεί σε ιεροεξεταστή του μεσαίωνα. Για απιστία ούτε να το σκέφτεστε, το ίδιο όμως πιστός θα παραμείνει κι αυτός.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7: Λυγερή, με ωραίο παράστημα, έξυπνη με βλέμμα που καρφώνεται στο δικό σας, η εκπρόσωπος αυτού του πεπρωμένου, συνδυάζει το λεπτό, διαφανές θα λέγαμε τύπο της «κέρινης κούκλας». Είναι η γυναίκα που θα σας δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη, στο να κάνει δεσμό μαζί σας. Αν τελικά την καταφέρετε, θα περάσετε μέρες αλλά και νύχτες σαγήνης και ηδονής. Εκείνο που θα σας συμβουλεύαμε είναι, μη δοκιμάσετε να παίξετε μαζί της και κυρίως να την απατήσετε. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι καθαρή στο σώμα και την ψυχή της και το αυτό θα απαιτήσει από σας. Αν παρ’ όλα αυτά, εσείς επιμένετε ακόμα, τότε: Καλή Τύχη!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7: Όμορφος, συνήθως με γυμνασμένο σώμα, με χάρη και με μια σιγουριά που δεν ξέρει και ο ίδιος από πού την αντλεί, ο Κος 7 ξοδεύει για την εργασία τον περισσότερο χρόνο του. Μερικές φορές, η παγερή του έκφραση απομακρύνει την όποια ρομαντική διάθεση έχει μια γυναίκα. Κυριαρχείται από δυσπιστία και βάσει στο μικροσκόπιο την κάθε σκέψη, κουβέντα ή κίνησή σας. Το χρονόμετρο παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή του και η μανία του να είναι τα πάντα στην ώρα τους και με την πρέπουσα τάξη είναι κυρίαρχα στη ζωή του. Δεν ανέχεται την απιστία των άλλων, αλλά αφήνει αρκετά περιθώρια για τον ίδιο. Αν έχετε «σπουδάσει» την υπομονή, τότε τολμήστε το.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8: Περήφανη, με σώμα γεμάτο ζωή, εκπέμπει μαζί ερωτισμό και ακτινοβολία. Είναι αδύνατο να μην την αναγνωρίσετε. Αγέρωχη και καλοντυμένη, δείχνει σαν βασίλισσα που ηγείται της αυγής της. Τρελαίνεται να ξοδεύει και αν δεν μπορείτε να της προσφέρετε τα απαραίτητα μη ζητήσετε να δημιουργήσετε κάτι μαζί της. Αν πάλι δεν έχετε χρήματα γι’ αυτήν, μην αρχίσετε κλάψα ή ψευτοδικαιολογίες. Είναι πολύ εύκολο να σας ανακαλύψει. Η καλύτερη μέθοδος είναι να της πείτε την αλήθεια. Στον έρωτά της θα νιώσετε ορμή, πάθος και φωτιά, αλλά να έχετε υπ’ όψιν σας ότι μόνο εκείνη είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Εσείς αρκεστείτε μόνο σ’ αυτήν!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8: Η πρώτη εντύπωση που δίνει ο Κος 8 είναι της δύναμης. Η ματιά του κοιτάζει ολόισια και αποφασιστικά, καθώς και εξερευνητικά. Θα τον αναγνωρίσετε από τη δυνατότητά του να επιβάλλεται στο περιβάλλον του, να έχει κόσμο γύρω του ή να υψώνει τη φωνή του ώστε να προκαλεί την προσοχή των άλλων. Έχει μία γενναιοδωρία που είναι στην ουσία εγωιστική και το κάνει αυτό μόνο όταν θέλει να επιδειχθεί μπροστά στους άλλους. Για να τον προσεγγίσετε, θα χρειαστεί να πάρετε ένα βλέμμα θαυμασμού, σαν να βλέπετε έναν αρχαίο θεό ή βασιλιά Ήλιο. Η πιο αποτελεσματική κίνηση για να σας προσέξει, είναι να πέσετε στα πόδια του. Στο ζήτημα πίστης-απιστίας, είναι εξπέρ στις μπλόφες, επιτρέπει τα πάντα στον εαυτό του, αλλά τίποτα σε σας. Αν θέλετε να τον έχετε για πάντα, ενισχύστε του την πεποίθηση ότι θα μείνει πάντα νέος και ζωντανός. Δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά σας.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9: Περήφανη, διανοούμενη, συχνά εκκεντρική, μιλάει περισσότερο με χειρονομίες, παρά με λόγια. Επίμονα ανεξάρτητη, συχνά με τις αποφάσεις της για το οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να τρελάνει τους άλλους. Όποιος της ζητήσει βοήθεια θα τρέξει να του τη δώσει, έστω κι αν αφήσει πραγματικές δικές της ανάγκες πίσω. Αλτρουϊσμός, φιλανθρωπία είναι τα ιδεώδη της κι αυτά που τραβούν μονίμως το ενδιαφέρον της. Το σώμα της έχει δικαίωμα να το διαθέτει όπου δει και η ερωτική πράξη δεν είναι γι’ αυτήν δεσμευτική. Απ’ αυτή τη γυναίκα μη ζητήσετε ποτέ να σας είναι πιστή και πάνω απ’ όλα, μην τολμήσετε να τη ρωτήσετε πού πήγε και τι έκανε. Φυσικά, και για «τα μάτια του κόσμου» μπορεί να σας ρωτήσει εσάς τα αντίστοιχα, αλλά δεν θα την πολυπειράξει αν έχετε κάνει κι εσείς τις διάφορες παρασπονδίες σας. Αν πιστεύετε στην ανεξαρτησία και στη μη δέσμευση, τότε είναι η καταλληλότερη σύντροφος για σας.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9: Ωραίος, με ζωηρά μάτια, με αριστοκρατικές κινήσεις, ιδιαίτερα κινητικός, με δυνατό μυϊκό σύστημα, αλλά μερικές φορές με πολύ ευαίσθητα νεύρα. Είναι ανθρωπιστής, διδάσκαλος, θυμώνει όμως όταν οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τις ιδέες και τις αποφάσεις του. Πολλές φορές, δυσκολεύεται να προσεγγίσει τους άλλους, γιατί το βλέμμα του δεν κοιτάζει κατάματα, αλλά σας σκανάρει. Αν δεχτεί να συνάψει σχέση μαζί σας, θα έχετε ένα σύντροφο επινοητικό, ευγενικό, με ευχάριστο χιούμορ. Είναι αρκετά ρομαντικός, ανεξάρτητος, αλλά μπορεί να γίνει σκληρά δικτατορικός, εάν ενδιαφέρεται για σας και θέλει μία μονιμότερη ή νόμιμη σχέση. Επιτρέπει τα πάντα στον εαυτό του, αλλά ουαί και αλίμονο αν δει το δικό σας μάτι να κοιτάζει προς άλλη κατεύθυνση!

* Το κείμενο αυτό είναι απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο «Αριθμολογία για όλους» του Τάκη Τσαρόπουλου