Προβλέψεις – Νέα

 

Διαβάστε άρθρα σχετικά με την αριθμολογία, την αστρολογία, τις κάρτες Ταρώ και τις αναδρομές.

Ιούνιος 6, 2018
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/9/2019
Οι προσφορές συνεχίζονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου! Εγγραφές κάθε μέρα! ΤΑΡΩ – ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΓΕΝΕΘ.ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 1.380 ΕΥΡΩ! Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: ttsarop@gmail.com και στο τηλέφωνο: […]
Δεκέμβριος 30, 2016

Ωροσκόπος – Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει

Ο Ωροσκόπος προσδιορίζει τις τάσεις της ιδιοσυγκρασίας κι τα γνωρίσματα του χαρακτήρα μας κι δίνει πληροφορίες για την ανατομία , την φυσιολογία μας κι τις σωματικές ευαισθησίες που τυχόν υπάρχουν.

Γνωρίζοντας λοιπόν το ζώδιο του ωροσκόπου μας , μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα θέματα της φυσικής μας κατάστασης κι να εστιάσουμε την προσοχή μας στην πρόληψη παρά στην θεραπεία.
Δεκέμβριος 30, 2016

Ποια μέρα γεννήθηκες; Τι σημαίνει και πώς σε επηρεάζει.

H ημερομηνία γεννήσεως είναι το απαραίτητο στοιχείο για μια αστρολογική-αριθμολογική ανάλυση.. Χωρίς αυτό οποιαδήποτε πρόβλεψη-μελέτη είναι αδύνατη.. Όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε το ΠΟΤΕ γεννηθήκαμε όμως ελάχιστοι ξέρουμε ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ της εβδομάδας ήταν..

Ας υποθέσουμε, ότι ψάχνοντας βρίσκουμε την γενέθλια μέρα… Γιατί αυτό να έχει κάποια ξεχωριστή σημασία??
Παίζει αυτό, κάποιο ρολό στην ζωή μας…??
Δεκέμβριος 30, 2016

Κάρμα και Αριθμολογία

Το Κάρμα (πράξη ύστερα από σκέψη), για όσους γνωρίζουν, προέρχεται από τα σανσκριτικά και κατά κυριολεξία σημαίνει ανταπόδοση ή, πιο φιλοσοφικά, νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης. Ακόμα η σοφία εξ Ανατολών μας λέει πως δίχως Κάρμα η ζωή είναι χωρίς νόημα και μόνο μέσα από αυτό ή την ανταποδοτική δικαιοσύνη σπουδάζει η ψυχή με τις ενσαρκώσεις της και παίρνει τα μαθήματα που χρειάζεται. Στο ίδιο μοτίβο και οι Αρχαίοι Έλληνες, μόνο με μια πιο εξανθρωπισμένη φιλοσοφική διάθεση, δέχονται την επανενσάρκωση ως μάθημα, για να φτάσει η ψυχή ν’ αποκτήσει την πνευματικότητα που της χρειάζεται..
Δεκέμβριος 30, 2016

Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών – Η ημερομηνία γέννησης

Η τέχνη ή επιστήμη της αριθμολογίας, βασίζεται σε υπολογισμούς που μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε μια προσωπικότητα ή μια πορεία ζωής. Ξέρουμε ότι η μουσική της ταυτότητας μας περιλαμβάνει αυτό που είμαστε.

Αυτή τη μουσική μπορούμε να την αλλάξουμε, αλλάζοντας όνομα. Αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε είναι η ημερομηνία γέννησης μας.

Η εσωτερική αριθμολογία, χτίζει από αυτό το δεδομένο το πλάνο ζωής με τα χρέη τα συγκεκριμένα..
Δεκέμβριος 30, 2016

Πιστοί ή άπιστοι; Είναι θέμα πεπρωμένου!

Καλοκαίρι, ζέστες, μπάνια, διακοπές, χαλάρωση. Ιδανικές συνθήκες για κάτι νέο, κάτι διαφορετικό στις σχέσεις, στις παρέες, στις φιλίες μα και στον έρωτα. Κι κάποιος ή κάποια απαντήσει πως δεν μπήκε σε κάποιον «πειρασμό» έστω και μια φορά στη ζωή του, τότε ή θα μας λέει ψέματα ή δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του! Υπενθυμίζουμε σε κάποιους πως ίσως πίσω από κάποιες «ασήμαντες» φαινομενικά εκδηλώσεις της καθημερινότητας, κρύβονται συχνά μεγάλες αλήθειες. Αυτές τις αλήθειες δεν έχουμε ή δεν τολμούμε να τις παραδεχτούμε, είτε από το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής, είτε γιατί έχουμε εγκλωβιστεί σε κάποια οικογενειακά στάνταρτ...
Δεκέμβριος 22, 2016

Οι Ημέρες και ο Γάμος

ΚΥΡΙΑΚΗ : ίσως η καλύτερη ημέρα για να παντρευτούν δυο άνθρωποι και να κρατήσει καιρό ο γάμος τους. Τα πάντα θα είναι δυνατά για αυτούς. Να δημιουργήσουν, να αγοράσουν, να στήσουν ένα καλό σπιτικό. Ίσως ξεκινήσουν με λίγα και στην πορεία να αποκτήσουν πολλά.

ΔΕΥΤΕΡΑ : Ήμερα γάμου των … καλλιτεχνών ( όταν υπήρχε μόνο η ήμερα αυτή για αργία των καλλιτεχνών). Ήμερα που θα κάνει το ζευγάρι να μοιράζεται τα απόκρυφα μυστικά του ή να έχει το ένα άτομο μυστικά από το άλλο. Και τότε …

«Όλα τα μαθήματα διεξάγονται από εξειδικευμένους έμπειρους και διπλωματούχους επαγγελματίες του χώρου, υπό τη διεύθυνση του κ. ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ PhD, Κοινωνιολόγου, Αριθμολόγου, Αναλυτή Ταρώ»Εκδηλώστε ενδιαφέρον σήμερα και δείτε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γνώσεων να ανοίγεται μπροστά σας!